LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

Verlichting

Onze Voordelen

Winkel in Bussum

Designwonen.com
Brinklaan 75
1404 ER Bussum

Openingstijden winkel
Wo / Do / Vr 10:00 tot 17:30 uur
Za 10:00 tot 17:00

info@designwonen.com
+31 (0) 35 - 203 14 22
Ma t/m za 10.00 - 17.00

Verlichting collectie

Autheur Jess C Scott zei ooit: "The brightest light casts the darkest shadow". Licht is steeds belangrijker geworden binnen onze huizen. Waar men het vroeger moest doen met kaarsen en fakkels zijn nu de meest ingenieuze lampen te verkrijgen. Bij designwonen zijn we ons zeer bewust van deze belangrijke ontwikkeling en hebben we dan ook een brede collectie verlichting. Van indrukwekkende hanglampen voor boven de keukentafel tot schattige lampjes voor op uw nachtkastjes. Bij designwonen hebben we graag genoeg keuze en dus hebben we uitbundige lampen van Kare Design in de collectie zitten maar ook meer industriële lampen van House Doctor. Veel van de lampen worden geleverd zonder lichtbron (met uitzondering van Dutch Dilightmaar we zijn bij designwonen de slechste niet en leveren een geschikte lichtbron voor een zacht prijsje bij de uitgekozen lamp.