LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

  • Categorie

Tafels

Onze Voordelen

  • Gratis retourneren
  • 90 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Bepaal uw bezorgdag
  • Vragen? 035 - 203 14 22

Winkel in Bussum

Designwonen.com
Brinklaan 75
1404 ER Bussum

Openingstijden winkel
Wo / Do / Vr 10:00 tot 17:30 uur
Za 10:00 tot 17:00 uur

info@designwonen.com
+31 (0) 35 - 203 14 22
Ma t/m za 10.00 - 17.00

Tafel collectie

Als er iets onmisbaar is in een huishouden dan zijn het wel tafels: om aan te eten, de krant op te leggen, uw voeten tijdens het tv kijken, huiswerk te maken of gewoon voor de sier. Rond, vierkant, ovaal, met één, drie of vier poten; bij designwonen hebben we een ruime collectie tafels om uit te kiezen. Van indrukwekkende eettafels tot eenvoudige bijzettafels en van praktische salontafels tot grappige bureau's. In het uitgebreide aanbod van designwonen zit voor elke woonstijl een geschikte tafel: moderne tafels van Zuiver, Scandinavisch geïnspireerde tafels van Woood en tafels die meer in een klassiek interieur passen van LaForma

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Model
Breedte
Levertijd
Sale