LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

  • Merk

  • Prijs

  • Kleur

  • Beschikbaar

Stoelen

Onze Voordelen

Winkel in Bussum

Designwonen.com
Brinklaan 75
1404 ER Bussum

Openingstijden winkel
Wo / Do / Vr 10:00 tot 17:30 uur
Za 10:00 tot 17:00

info@designwonen.com
+31 (0) 35 - 203 14 22
Ma t/m za 10.00 - 17.00

Eetkamerstoelen

Bij Designwonen vindt u een brede collectie aan eetkamerstoelen. Alle kleuren van de regenboog komen voorbij in ons assortiment waardoor er altijd een geschikte stoel voor uw eettafel te vinden is. Met of zonder armleuningen, van HPL (laminaat),polyester, nylon of leer, met houten, stalen of chromen poten, kortom; voor elk wat wils! Veel van onze eetkamer stoelen, of een variant hiervan, kunt u vinden in onze winkel in Bussum. Dus mocht u nog twijfel of u de populaire Ridge Rib van Zuiver wilt of toch liever de Albert Kuip stoel met armleuning? Kom dan gerust langs, wij helpen u graag!

Filters
Materiaal
Levertijd
Sale