Vind ook originele en betaalbare designmeubelen om dagelijks van te genieten!

Waarom kiezen voor Designwonen.com

  • Betaalbaar design
  • Uitgebreid assortiment
  • Exclusieve kwaliteit
  • Snelle levering
  • Unieke producten, alleen hier te koop.

Designwonen.com is een online webwinkel waar u 24 uur per dag terecht kunt voor originele en betaalbare designmeubelen. Van authentieke klassiekers tot eigentijdse en functionele woontrends; bij ons bent u gegarandeerd aan het juiste adres! Ons professionele team garandeert de beste kwaliteit voor de beste prijs (laagste prijs garantie!) en heeft persoonlijke service en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Designwonen.com anno 2018
Met Designwonen.com combineren we de kwaliteit en professionaliteit van de mooiste merken met het enthousiasme, van persoonlijke service en flexibiliteit van een kleine organisatie.”

Kortom, zoekt u ook originele en betaalbare designmeubelen? Voor uzelf of voor de inrichting van een bedrijfspand of winkel? In onze webwinkel kunt u natuurlijk 24 uur per dag terecht. Wij bieden uitstekende servicevoorwaarden

Wat zeggen anderen over Designwonen.com?

Mevrouw Duijzer uit Nootdorp: “Uiterst vriendelijke service en zeer snelle levering, op afspraak zelfs in de avonduren” (It’s about Romi Milano XL vloerlamp)

Mevrouw Eversen uit Zwolle: “De Easy rib stoelen ontvangen en ze zijn echt prachtig!  Hele mooie kleuren stof en mooi afgewerkt. Complimenten voor de kwaliteit die jullie bieden! Ben er erg blij mee!”

De heer van den Berg uit Rotterdam: “Na uitgebreid advies over de verschillende modellen en merken, zijn we heel blij met de keuze voor onze nieuwe eettafel!”

Meneer Y. uit Landgraaf:

Wanneer jullie dezelfde prijs kunnen maken en binnen een week kunnen leveren, dan gaan wij voor jullie. Ben namelijk zeer tevreden over de service, snelheid en mailcontact.

Meneer Katuin:

Bedankt voor de prettige samenwerking,geduld,vertrouwen en service.

Enthousiast geworden of heeft u nog vragen bel dan met +31 (0)20 261 9669 of stuur een mail naar info@designwonen.com