Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

Kare Design Vloerlamp Net Flex Zwart

Onze Voordelen

  • Gratis retourneren
  • 90 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Bepaal uw bezorgdag
  • Vragen? 035 - 203 14 22

Winkel in Bussum

Designwonen.com
Brinklaan 75
1404 ER Bussum

Openingstijden winkel
Wo / Do / Vr 10:00 tot 17:30 uur
Za 10:00 tot 17:00 uur

info@designwonen.com
+31 (0) 35 - 203 14 22
Ma t/m za 10.00 - 17.00

Over Ons

Vind ook originele en betaalbare designmeubelen om dagelijks van te genieten!

  • Houdt u ook van design in huis maar wilt u niet onnodig teveel betalen?
  • Vindt u het (net als ik) leuk om over de prijs te onderhandelen ? Mail ons en we kunnen kijken waar we op uit komen.
  • Zoekt u ook een specifieke lamp of een bepaald meubel?
  • En onderscheidt u zich graag door voor kwaliteit te kiezen?

Designwonen.com is een online webwinkel waar u 24 uur per dag terecht kunt voor originele en betaalbare designmeubelen. Van authentieke klassiekers tot eigentijdse en functionele woontrends; bij ons bent u gegarandeerd aan het juiste adres! Ons professionele team garandeert de beste kwaliteit voor de beste prijs (laagste prijs garantie!) en heeft persoonlijke service en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Oprichter en eigenaar Rob Muntz: 

Van stoffige TV-programma's naar stoffen voor banken... Dat is Designwonen.com in een notendop! Na een carrière in de televisiewereld vond ik het in 2009 tijd om iets heel anders te gaan doen. Vanwege mijn grote belangstelling voor design was de keuze niet moeilijk. Met Designwonen.com combineer ik de kwaliteit en professionaliteit van grote partijen met het enthousiasme, de persoonlijke service en flexibiliteit van een kleine organisatie.”

Kortom, zoekt u ook originele en betaalbare designmeubelen? Voor uzelf of voor de inrichting van een bedrijfspand of winkel? In onze webwinkel kunt u natuurlijk 24 uur per dag terecht. En wilt u liever een product fysiek bekijken? Dan kunt u tijdens flexibele openingstijden in onze winkel in Bussum. Wij bieden uitstekende servicevoorwaarden en hebben heerlijke koffie!

Wat zeggen anderen over Designwonen.com?

Mevrouw Duijzer uit Nootdorp: "Uiterst vriendelijke service en zeer snelle levering, op afspraak zelfs in de avonduren” (It's about Romi Milano XL vloerlamp)

Mevrouw Eversen uit Zwolle: "De Easy rib stoelen ontvangen en ze zijn echt prachtig!  Hele mooie kleuren stof en mooi afgewerkt. Complimenten voor de kwaliteit die jullie bieden! Ben er erg blij mee!"

De heer van den Berg uit Rotterdam: "Na uitgebreid advies over de verschillende modellen en merken, zijn we heel blij met de keuze voor onze nieuwe eettafel!"

Meneer Y. uit Landgraaf:

Wanneer jullie dezelfde prijs kunnen maken en binnen een week kunnen leveren, dan gaan wij voor jullie. Ben namelijk zeer tevreden over de service, snelheid en mailcontact.

Meneer Katuin:

Bedankt voor de prettige samenwerking,geduld,vertrouwen en service.

Enthousiast geworden? Maak direct een afspraak via +31 (0)35 - 203 14 22 of stuur een mail naar info@designwonen.comDesignWonen winkel
Onze winkel op de Brinklaan 75 in Bussum

Advies en inspiratie in onze winkel

Van diverse stijlstudio's tot inspirerende kleurimpressies van stoelen lampen banken en tafels.


In onze winkel in Bussum bent u van harte welkom voor advies op maat inspiratie voor uw woonkamer. Van de mooiste stoelen en barkrukken tot sfeervolle verlichting en unieke bankstellen. U kunt tevens hier terecht voor voor het bekijken van een specifiek product of het ophalen van je bestelling. Heeft u een product gezien op de website die op voorraad is en wil u die in de winkel komen bekijken? Bel ons voor een afspraak, dan zorgen wij dat het product voor u aanwezig is in de winkel.

 

Let op Onze winkel in Bussum heeft een beperkte selectie van onze collectie. Wilt u er zeker van zijn dat een product bij ons in de winkel staat? Bel ons op 035-2031422 of stuur een email naar info@designwonen.com.

 

Een specifiek product bekijken

In onze winkel is het helaas niet mogelijk om onze gehele collectie - ruim 10.000 producten - te laten zien. Wilt u een specifiek product bekijken? Bel ons voor een afspraak, dan zorgen wij dat het product voor u aanwezig is in de winkel. Reserveren is geheel gratis en vrijblijvend. Besluit u het product toch niet aan te schaffen, dan is dat uiteraard geen probleem. Product reserveren? Bel of mail ons even:

 

Brinklaan 75
1404 ER Bussum

E info@designwonen.com
T 035-2031422