Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

Hubsch

Onze Voordelen

Winkel in Bussum

Designwonen.com
Brinklaan 75
1404 ER Bussum

Openingstijden winkel
Wo / Do / Vr 10:00 tot 17:30 uur
Za 10:00 tot 17:00 uur

info@designwonen.com
+31 (0) 35 - 203 14 22
Ma t/m za 10.00 - 17.00

Hubsch

Het Deense Hübsch is in 2010 opgericht door Flemming Hussuk. Hussuk koos niet alleen voor de naam Hübsch om de betekenis (Hübsch betekent in het Duits “vrij”) maar ook om de smilie die verborgen zit in de Ü. Hübsch heeft plezier namelijk hoog in de vaandel staan en hun slogan is dan ook: “where hapipiness lives”. Het merk hecht veel waarde aan service, kwaliteit en design. 

Om deze waarden te behouden worden al hun items in Denemarken ontworpen en, met veel aandacht voor de arbeidsomstandigheden en het milieu, geproduceerd in het Verre Oosten. De uitgebreide collectie van Hübsch bestaat uit woonaccessoires, meubels en lampen. Alle items zijn te herkennen aan de typische Scandinavische invloeden zoals simpele, praktische ontwerpen en het veelvuldig gebruik van koper, metaal, katoen en hout. Door de tijdloze, trendy en moderne uitstraling van de Hübsch collectie passen de items binnen diverse interieurstijlen. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen waardoor de items makkelijk gecombineerd kunnen worden. Hübsch produceert twee collecties per jaar: Tendencies aan het begin van het jaar: nieuwe producten voor de zomer en het voorjaar en in augustus Occasions: producten voor het najaar en accessoires voor de feestdagen. Genoeg keuze dus om je Hübsch assortiment uit te breiden!