Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

House Doctor

Onze Voordelen

Winkel in Bussum

Designwonen.com
Brinklaan 75
1404 ER Bussum

Openingstijden winkel
Wo / Do / Vr 10:00 tot 17:30 uur
Za 10:00 tot 17:00 uur

info@designwonen.com
+31 (0) 35 - 203 14 22
Ma t/m za 10.00 - 17.00

House Doctor

Het Deense merk House Doctor staat bekend om eenvoudige, industriële producten met een bijzondere touch. Bij House Doctor ontwerpen ze een groot scala aan verschillende producten: van lampen tot stoelen en van banken tot bijzettafels. Heeft u een product van House Docter in huis? Dan zorgt dat gegarandeerd voor veel complimenten van uw bezoekers. Doordat House Doctor bij het ontwerpen vooral kiest voor neutrale kleuren zoals zwart, wit, grijs en donker groen zijn de items makkelijk te combineren met andere producten binnen uw interieur. 

House Doctor is 2001 opgericht door drie Deense familieleden die een gen voor creativiteit delen en van mening zijn dat een mooi interieur bijdraagt aan passie voor het leven. De producten van House Doctor worden allemaal ontworpen in het hoofdkantoor in Ikast, Denemarken en gedistributeerd naar het overgrote deel van Europa, Nieuw-Zeeland, Japan en enkele andere landen. De producten van House Doctor zijn altijd praktisch maar met bijzondere elementen waardoor ze standaard een eye catcher vormen binnen elk interieur. Denk hierbij aan lampen geïnspireerd op moleculen of bijzettafels gemaakt van ijzer en fiberclay. Items met het House Doctor label stralen een rust uit maar zijn daarnaast op zo'n manier ontworpen dat ze door bepaalde elementen de aandacht trekken. Alle producten zorgen er voor dat uw interieur een unieke en persoonlijke uitstraling krijgt.