Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

Cartel living Milano

Onze Voordelen

  • Gratis retourneren
  • 90 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Bepaal uw bezorgdag
  • Vragen? 035 - 203 14 22

Winkel in Bussum

Designwonen.com
Brinklaan 75
1404 ER Bussum

Openingstijden winkel
Wo / Do / Vr 10:00 tot 17:30 uur
Za 10:00 tot 17:00 uur

info@designwonen.com
+31 (0) 35 - 203 14 22
Ma t/m za 10.00 - 17.00

Cartel living Milano

MILANO BANK Dit is de prachtige designbank Milano van het oer Nederlandse designe meubelmerk Cartel Living. De bank Milano is een mooie moderne strakke designbank met een laag uiterlijk. Een fantastische plofbank in combinatie met het natuurlijke Montana leder in de kleur Cognac.  Dit soepele kwalitatieve hoogwaardige leder geeft de Milano bank een super mooie uitstraling. Mede door zijn goede zitcomfort is de Milano bank al reeds jaren een absolute topper.

 De Milano designbank heeft een zeer mooie belijning en een uitermate goed zitcomfort. Leverbaar in diverse afmetingen, leder, etc. Leverbaar als 1,5 zits, 2 zits, 2,5 zits, 3 zits, 3,5 zits en 4 zits. Ook als hoekopstelling en met ligelement, etc. Tevens zijn er diverse poefen leverbaar. De romp bestaat uit een massief beukenhouten frame met nosagveren. Het zitkussen bestaat uit koudschuim 35H, afgedekt met 250 grams dacron. Voor uitgebreidere informatie of proefzitten? Kom langs bij ons in de winkel in Bussum of maak een afspraak. LET OP: 2995 EURO IS DE VANAF PRIJS! Bel ons voor een op maat gemaakte offerte of maak een afspraak bij ons in de winkel.