Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

Cartelliving

Onze Voordelen

  • Gratis retourneren
  • 90 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Bepaal uw bezorgdag
  • Vragen? 035 - 203 14 22

Winkel in Bussum

Designwonen.com
Brinklaan 75
1404 ER Bussum

Openingstijden winkel
Wo / Do / Vr 10:00 tot 17:30 uur
Za 10:00 tot 17:00 uur

info@designwonen.com
+31 (0) 35 - 203 14 22
Ma t/m za 10.00 - 17.00

Cartelliving

cartelliving
Cartelliving

Designwonen.com is de officiële dealer van Cartelliving, de toonaangevende producent van eerlijke en betaalbare designmeubelen. Een bank van Cartelliving staat voor design en kwaliteit. Cartelliving gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen voor de romp en het binnenwerk, zoals beukenhout, stalen vering, zittingen van koudschuim en holle vezelvulling. De gehele collectie van Cartel Living bestaat uit stoelen, banken, fauteuils en tafels. De bekende moderne meubelen met zijn strakke belijning in trendy kleuren kunnen worden bekleed met zowel stof als leder. Wij hebben in de winkel meer dan 400 kleurstalen waar u uit kunt kiezen. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak in de winkel. Wilt u langskomen, bel dan even zodat we u optimaal kunnen ontvangen. 

Zoek je een model dat niet op onze site staat ? Neem even contact op en ontvang direct oorstel. info@designwonen.com Wij leveren Cartelliving banken gratis op de begane grond binnen Nederland en Belgie. Duitsland en Frankrijk leveren wij tegen kostprijs.

Cartelliving: Design banken die bij u passen. Een design bank hoort natuurlijk ook bij u en uw interieur te passen. Bij Designwonen.com kunt u dan ook uw eigen designbank samenstellen. Zo kunt u de meubelen allemaal in de stof of leersoort laten bekleden van uw keuze, heeft u keuze uit 2, 3 en 4 zitsbanken, met en zonder dormeuse, met of zonder poef. Wilt u een hoekbank? Ook geen probleem. U kunt bij onze Cartelliving banken alle details aanpassen naar uw eigen wensen zoals een andere stoffering, met of zonder armleuning links of rechts, met chaise longue, frame en poten in diverse materialen, als chroom en hout. Bekijk ook onze fauteuils, salontafels en tv meubelen die perfect bij uw Cartelliving bank passen. Meer weten over de designbanken van Cartelliving? U bent altijd van harte welkom in onze woonwinkel in Bussum. Benieuwd naar het uiteindelijke prijskaartje van uw geliefde Cartelliving designbank? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Design fauteuils om voor thuis te blijven. In het uitgebreide assortiment van onze meubelwinkel ontdekt u tijdloze design fauteuils. Van strak tot modern en van chique tot retro. De design fauteuils passen daardoor dus altijd bij uw interieur. Zo niet? Dan toch! Omdat u zélf uw fauteuil naar uw eigen smaak en wensen kunt aanpassen. U zou er bijna voor thuis blijven! Design fauteuils: van leder tot draaien. De trendy design fauteuils van Designwonen.com zijn er in alle soorten, maten en uitvoeringen waaronder leder en stof. Zo kunt u bijvoorbeeld in 360 graden van uw woning te genieten in onze draaifauteuils. Wilt u een stijlvolle en elegante sfeer in uw huis aanbrengen? Wij hebben ook een collectie design fauteuils bekleed met leder. Zit er een design fauteuil voor u bij? Bekijk hier onze assortiment fauteuils of neem plaats in een van deze design fauteuils in onze woonwinkel te Bussum. Heeft u bijzondere wensen wij maken graag voor u geheel vrijblijvend een offerte U kunt ons ook bellen of mailen.