Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen is meer dan alleen interieurontwerp. Het is een manier van leven die we graag delen met de wereld om ons heen. Daarom creëren wij onze producten om een breed scala aan klanten te bereiken, niet alleen de weinigen.
Broste Copenhagen is een van de toonaangevende Scandinavische interieurmerken, gevestigd in Kopenhagen en stamt uit 1955. We hebben een lange traditie van reizen over de wereld voor inspiratie en materialen, zoals wij Scandinaviërs altijd al hebben gedaan.

De verwerking is zachtaardig, zodat het oorspronkelijke gevoel van het materiaal en het karakter intact blijven - met de nadruk op hoge kwaliteit en onze bekende Scandinavische signatuur in het uiteindelijke ontwerp.

Met in totaal twee collecties per jaar omvat Broste Copenhagen een reeks van kaarsen en lantaarns tot serviesgoed, huishoudtextiel en decoratieve artikelen.

Ons dynamische en creatieve team werkt voortdurend aan de ontwikkeling van het assortiment met respect voor de fijne balans tussen de Scandinavische traditie en de trends van het moment.
Dit is het kader waarbinnen ons interieurontwerp een mix van moderne rand en klassieke vitaliteit vindt.