Hieronder vindt u de meeste gestelde vragen op betaalgebied. Mist u een vraag? Vul dan het onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Hoe kan ik bij jullie betalen?
U heeft bij ons de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:

 – iDeal
Als u voor betaling via iDeal kiest komt u terecht in de vertrouwde betalingsomgeving van uw bank. Door voor deze realtime betaling te kiezen heeft u het product sneller in huis.

 – Vooruitbetalen per bank
Betaalt u liever niet via iDeal, dan kunt u de order vooraf betalen via een bankoverschrijving. U krijgt hiervan een aparte e-mail van onze betaalpartner Mollie met het betaalkenmerk. Indien u het bedrag al had overgemaakt, kan het zijn dat uw betaling nog onderweg is.

– Achteraf betalen op factuur (AfterPay)
Als consument of bedrijf kunt u bij ons achteraf betalen op factuur. Wij werken samen met een kredietverzekeraar. Wanneer u de bestelling plaatst, wordt er direct een controle uitgevoerd. Is dit succesvol dan zal de order direct verwerkt worden en krijgt u de gebruikelijke bevestigingen. Wordt uw order niet goedgekeurd dan wordt dit gemeld en kunt via een andere betaalmethode uw order plaatsen.

– PayPal
Heeft u een PayPal account? Dan kunt u ook bij ons terecht. Met Paypal bent u net als met Creditcard verzekerd. En bij een dispuut zal PayPal het geschil beslechten. Wij brengen € 0,99 in rekening voor het gebruik van Paypal. 

– Creditcard
Bij ons kunt ook zonder extra kosten gebruik maken van betaling met de creditcards van Visa & Mastercard. Op dit moment ondersteunen wij American Express nog niet.

– SprayPay
Gespreid betalen bij online shoppen
SprayPay is dé nieuwe betaalmethode op internet. Je hebt nu de mogelijkheid om je aankopen gespreid te betalen. 

Hoe werkt Spraypay

Online winkelen
Kies in de webshop één of meerdere producten die je wilt hebben. De betaalmogelijkheid Spraypay kan gebruikt worden bij een bestelling tussen de €250,- en €2500,-.

Betaal in termijnen
Kies op de betaalpagina voor SprayPay – Gespreid betalen.

Controleren aanvraag
Wanneer u gekozen heeft voor SprayPay – gespreid betalen klikt u op op ‘bestelling afrekenen’ knop. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar SprayPay waar uw aanvraag wordt gecontroleerd.

Terugbetalen
Na 30 dagen incasseert SprayPay het eerste maandbedrag via automatische incasso.

Betaling afgerond
Alle termijnen zijn betaalt

Meer informatie over betalen met SprayPay kun je in de FAQ van SprayPay vinden.